Hoe meet je een kindervoetje?

Lees het antwoord hier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wie zijn nu die Dappere Stappers?

Op vrijdag 27 januari 2006 gingen voor de eerste keer de deuren van 'De Dappere Stappers' open. We waren toen nog gevestigd in de Alfons Pieterslaan 110. Een kleine maar gezellige winkel die gestaag een vaste plaats veroverde in Oostende. In 2009 werd de winkel te klein om aan de stijgende vraag te voldoen. In juli 2009 verhuisden we naar, 'den overkant', Alfons Pieterslaan 101-103. Een ruimere winkel die het comfort van onze klanten verhoogde en het aanbod uitbreidde.

Om aan de stijgende behoeften van onze klanten te blijven voldoen hebben we in september 2011, naast onze 'bakstenen' winkel De Dappere Stappers, ook een online webshop aangemaakt. Deze stelt u nu in staat om uw aankoop uitgebreid te plannen en eventueel te bestellen.

Wil je graag de leukste kinderschoenen online kopen of in de winkel? Neem dan zeker een kijkje bij De Dappere Stappers. Je vindt er steeds de nieuwste trends en collecties van absolute topmerken. Zo bieden wij onder meer kwalitatieve kinderschoenen van het verrassende Zecchino d’Oro, het buitengewone Rondinella, het stoere Stones and Bones en echte klassiekers van Pom d’Api. Met Falcotto schoenen bieden wij ook een mooie collectie eerste schoentjes aan. Kom het dus ook snel ontdekken zodat de kinderen zorgeloos op stap kunnen, elke dag opnieuw. De Dappere Stappers biedt voor elk wat wils, je kan er dan ook terecht voor de eerste schoentjes van je kindjes als voor hippe kinderschoenen voor steunzolen. Gelegen in Oostende, is onze winkel dus zeker een bezoekje waard wanneer je op zoek bent naar kinderschoenen in Oostende, kinderschoenen in Brugge, kinderschoenen in Torhout, kinderschoenen in Gistel of kinderschoenen aan de kust. Maar met een bezoekje aan de webshop van De Dappere Stappers kan je natuurlijk altijd en overal nieuwe leuke kinderschoenen online kopen

Ontdek ons verhaal