Eerste schoentjes?

shutterstock_576149455.jpg

Zodra uw kindje zonder hulp kan stappen en de voetjes bescherming nodig hebben, dan is het tijd om de eerste schoentjes te gaan passen.

In de wieg doen baby's vaak been- en voetoefeningen, lekker schoppen en bewegen zijn uitstekende oefeningen voor de spieren in de beentjes en de voetjes. Beperk uw baby niet in deze gymoefeningen. Het beste is om de voetjes van uw baby onbekleed te laten, ze bewegen dan beter.
Doet u toch sokjes aan, let er dan op dat de teentjes bewegingsvrijheid hebben en niet worden samengeknepen. Perfect voor baby's vanaf ongeveer drie maanden zijn de lederen slofjes Inch Blue of Easy Peasy. U kan evenees voor de soepele schoentjes gaan van Guess, Ralph Lauren, Stones and Bones of Shoesme.

Zodra uw kindje zonder hulp kan stappen en de voetjes bescherming nodig hebben, dan is het tijd om de eerste schoentjes te gaan passen. Eerste schoenen helpen uw kind door de diverse loopfasen, ze moeten een lichte steun bieden zonder de bewegingsvrijheid van de voetjes te beperken. De zolen moeten licht zijn, flexibel en stabiel. Eerste schoenen moeten de voetjes de ruimte geven en de voet beschermen tegen beschadigingen.

Wij hebben tal van babyslofjes en -schoentjes die de hoge eisen van babyvoetjes respecteren. Neem gerust een kijkje op onze webshop.

Naar overzicht