Welkom bij 'De Dappere Stappers'

Het verhaal van De Dappere Stappers!

Op vrijdag 27 januari 2006 gingen voor de eerste keer de deuren van 'De Dappere Stappers' open.  We waren toen nog gevestigd in de Alfons Pieterslaan 110.  Een kleine maar gezellige winkel die gestaag een vaste plaats veroverde in Oostende.  In 2009 werd de winkel te klein om aan de stijgende vraag te voldoen.  In juli 2009 verhuisden we naar, 'den overkant', Alfons Pieterslaan 101-103.  Een ruimere winkel die het comfort van onze klanten verhoogde en het aanbod uitbreidde. 

Om aan de stijgende behoeften van onze klanten te blijven voldoen hebben we in september 2011, naast onze 'bakstenen' winkel De Dappere Stappers, ook een online webshop aangemaakt.  Deze stelt u nu in staat om uw aankoop uitgebreid te plannen en eventueel te bestellen.

Op de webshop vindt u onze volledige collectie terug.  Er is eveneens een knop 'sales' voorzien.  Daar zult u kwaliteitsschoenen uit vorige collecties aan voordelige prijzen terugvinden. 

Wij hebben in Oostende en omstreken reeds naam en faam ontwikkeld omtrent onze kwaliteitseisen en onze uitstekende service.  Niet alleen de voeten worden gemeten, maar wij controleren eveneens de binnenmaat van de schoen met de binnenmaatschuif.

Wilt u schoenen via de website aankopen en controleren met de binnenmaatschuif?  Geen probleem, teken de voeten van uw kind rechtstaand af, mail ze ons door en wij controleren de schoenen van uw keuze.

Wij staan steeds voor u klaar !

De Dappere Stappers kiest voor kwaliteit

Bij onze collecties kiezen wij bewust voor kwaliteit.  De voeten moeten immers goed verzorgd worden, aangezien zij ons ons hele leven ondersteunen en ons in staat stellen om elke beweging te maken.  Bijzonder weinig kleine kinderen hebben vanaf de geboorte afwijkingen aan de onderste ledematen,  maar slechts 40% van de volwassenen hebben normale voeten.  Dit is veelal te wijten aan het dragen van verkeerde schoenen tijdens de kinderjaren.